Followers

Search my Blog

Sunday, September 26, 2010

mukah…d possible place of mine~

 

60888_1395196167159_1449861190_30859154_6468179_n

pemandangan di KENWOOD RESORT, mukah sarawak…..mengasyikkan kan???cantik wooo…berlatar belakangkan LAUT CHINA SELATAN….mmg lawa….

61339_1395196967179_1449861190_30859159_6707363_n

korunk agak2 ape maksud gambar kat atas ni???haha…gambar nilah yg mbuatkan hati aku benar2 nak ke mukah….kat mn pon xkisah….andai bersama die kan??huhu…..surat sokongan pon dah hantar….yg tgl cuma, tawakal ajerla~

p/s:::fafau~ganbattenee

resto~aishiteruuu

5 comments:

shahir said...

salam.saya shahir.tahniah ye, awak dah btunang.lama x dgr kbr, tup2 tgok dah tunang dah. =)

saya,mcm biasa je.byk yg tjadi kebelakangan ni,tp mostly positif.sy abis blajar aug taun lepas.dah setaun sy keje.

masa konvo ritu, da berita yg baik.cuba bc link ni:
1.http://www.usm.my/bi/berita-penuh-en.asp?id=7046

2.http://www.usm.my/my/berita-penuh.asp?id=7512

sy baru perasan blog awk ni smlm.saja2 google emel yahoo awak tjumpe plak.takde niat ape.just nak tau kbr berita.

sy skrg gah outstation offshore,kat sabah.

ok.semoga awk bahagia selalu.=D assalamuaalaikum =)

shininghepiness=) said...

wsalam....nape awk dtg balik???i'm so sad....u just left me out and now u r coming back...i am trying all this while searching for u....hmmm...byk sgt nak cakap n marah2 awk....ok..i should b positive in this...rite...this is destiny...congrats anyway.....a very bunch deeply congrats from me....=)with no hurt inside..hehe....mcm budak2 sy ni=)congrats again.....u have achieved what u want mr.shahir....xsia2 kan=)shall u come on my wedding??last request from me.....~

shahir said...

Insyaalah sy akn dtg. kalau ada kad nanti awak emel la kat shahirslh¤gmail.com. kalau rajin sket, pos la ke km.21, jln pasir gembor 3,kg.sempang,77300 merlimau melaka.

dah lama sebenarnye sy cari awak, tp awk cam menghilangkan diri. sy pun dah berpunya. bile dulu awak kata takleh terima sy, sy pernah sedih sgt.

Tp bila ada yg mengganti,sikit2 perasaan tu bganti. sy pun x cari awak lagi kerana takut berubah hati.sy nak setia pd yg satu

Sy tengok baik orangnya tunang awk tu. jalani hidup dgn bahagia.sy ada sedih sket sbnanya, tp sy gembira tgok awk hepi skrg, tak mcm dulu =)

assalamualaikum =D

shininghepiness=) said...

mana ada....eleh, awak tu yg sebenarnyer nak tglkan saya sebab study awakkan???haaa....awk da dpt da sekarang...mesti awk gembirakan??..tahniah....tapi mmg terkilan ciket sbb awk tglkan sy sbb study...hmm...sedey sgt...yerla, memula tu mmgla xkompiden ciket towards our r/ship coz u r more concern bout ur study...(mungkin sy mmg bdk2 sbb pk awk nk jg sy je kan)...dulu sy pernah sedih sbb sy carik awk, then tgk awk da ader yg punyer...smpi hati, br jer berapa bulan sy down kan awk(xberniat nk tolak~pemikiran xwaras), tgk2 awk dah ader pganti...sy pk time tu, cptnyer awk lupakan sy~~...hmmm...mungkin ni urusan Allah....kalau awk xwat mcm tu, mungkin sy xpat jumpe org yg dpt pdm kesedihan sy n kalo sy xwat mcm tu mungkin awk pon xbahagia mcm yg awk dpt sekarang....mungkin perasaan yg ade sekarang ni cume nak luahkan ape yg xdpt sy luahkan dulu...byk soalan yg nak sy tanya byk2 dekat awk yg sy rs kalo kumpul suma soalan tu leh hantar kt recycle centre...

shahir said...
This comment has been removed by the author.