Followers

Search my Blog

Wednesday, September 29, 2010

KEBAYA ~

120XS
Hai korunk…..nak tanya ni…cantik x kebaya ni???cantik kann???warna soft pink….bukan putih tau….tp mmg terbaiklah….ritu fafau beli on9…then mmg sgtla cantiknyer bile dpt…tup2 tgk size, omaigod…..saiz M….tokey kedai tu salah bagi size….sdhnyer mcm pki bj kurungla….huhu….fafau xs tp sbb minat sgt so xde xs fafau mintalah saiz s jer…tup2 terus saiz M perginyer….adoiyai…sedih x??sedih x???huhu….so kalo ader sape2 nk beli, btaula fafau….email ke, or comment ke kt bawah ni yer…dont worry, mmg dlm bungkus lg sbb xpakai eh…diulangi xpakai langsung…ommo, nak tgu smpi gumuk ntah bile kan…huhu….

4 comments:

NaniE said...

ala..sygnya..
nape tak ejas ngan tmpt beli tu?
tokley pulangkan semula ke..? kalau saya, sgt marah, kalau kita minta s dia bagi M..

syufaa said...

syg nye..cantik sgt2!! pegi kdai..ejas bju tu..bleh punye laa..!
cantikkkk!!

shininghepiness=) said...

nanie~~~tula....fa dah msg die dah....xreply pong....ceddey....hmmm...nak marah tapikan mungkin dah terlambat sbb fa suh post kt umah...then ms raye, fa blk umah lambatkan, so mmg die pon mungkin dah lupe yg mn satu agaknyer...=(...

shininghepiness=) said...

syufaa dear...cantikkkan???ommo~~sedey sgt....waaaa...warna pink tau....soft pink...cumel2...tp takut bile dah adjust nti xnmpak da cantiknyer=(