Followers

Search my Blog

Friday, October 1, 2010

The men that i love forever~

 10717_103222786358378_100000119709979_95147_2302878_n

rindu kat korunk…..aku sgt rindu korunk~~…korunk je yg aku ader dr aku kecil smpi aku besar n sampai bile2…semua masalah kiter share sama2…wpon dulu time kecik2 korunk selalu ckp aku xleh men permainan lelaki, mungkin bile da besar ni br aku fhm nape along xbg aku join men gasing n bola sepak…sbb xnak aku jd tomboi…bangcik, seorg yg sgt memahami aku…thanx bangcik…akak syg ko smpi bile2…

gambar atas ni…along n acik fafau…tetiba rs rindu sgt kt diorg….ouh, korunk tau x???aku rindu sgt diorg….tapi disebabkan XMACHO r nak tepon diorg ckp rindu kt diorg…huuuu…nanges2…time aku taip entry ni, n tgk gambar diorg…air mata aku xhenti2 keluar….aku syg sgt diorg….family aku mmg jenis yg skema…huu…xbyk borak, n segan2 mcm tu….mama n ayah sendiri mmg ader peraturan dekat rumah yg mmg kiteorg dah biase n kene ikut….so, aku, along n acik mmg rapat sbb kalo aku nk keluar, mst tgu diorg balik n teman aku keluar….kalo balik lambat, sm2 kene marah….mmg pergi mana pon ber3….ms kecik2 pon mbesar bersama tapi mmg aku lg lasak dr diorg duorg nih sbb aku suke jalan2….korunk tau x??membesar bersama duorg lelaki ni buat aku rs seronok n lebih secure dgn lelaki…aku lg sng borak ngn lelaki berbanding perempuan…tp bile aku smpi mktb, aku xtau nape aku xjdkan lelaki kwn rapat aku….hmmm…mungkin aku tau nape~sbb aku dah beso ooo…sume mende aku share ngn diorg…kdg2 baju diorg aku pakai, bj aku pon diorg men belasah jer pakai…aku xpernah kisah pon sbb mmg aku dah biasa dr kecik…tdo pon dgn diorg…wpon dah besar2 aku mmg suke melepak dgn diorg…dlm dunia ni, lelaki yg terbaik n terkacak mmg aderla abg n adik aku….dua2 belajar jauh nun kt perlis n perak sn….p/s waaa,,,jauh giler….haha….abg aku study kt UNIKL n 2012, hbsla die….adik aku plok study kt UTP, petroleum geosains….kompom2 la t mmg aku jrg2 dah jumpe diorg…msg2 sibuk…cuti pon xsama…tapi bile time cuti tu mmg kiteorg manfaat kan ms bersama..along akan call aku n acik, tanya bile balik…then , kiteorg msg2 akn gather sm2 kt umah….pehtu kuar g umah cousin n jalan2 shopping…shopping ngn diorg amatlah letih sbb diorg lg particular dr aku….mmg lama ooo…tapi xpe, aku enjoy gile…huhu…sbb tula awek2 org kesygn aku ni jeles ngn aku sbb bile diorg kuar ngn aku, diorg jrg jwb call awek diorg….sbb diorg betul2 nk spend ms ngn aku…mr.resto aku xpernah bising sbb die pon mcm tu jgk dgn kembar die….bile die balik jumpe abg fadh, aku xkan call or kacau sbb diorg mcm tu….suke mgedik lama2….haha…alhamdulillah….aku dpt psgn yg memahami….mr.resto pon tahu betapa pentingnya kedua2 jejaka ni dlm hidup aku n dlm hati aku…korunk tau x, AKU RINDU SGT DIORG TAPI XTAU NAK WAT CEMANA???nak tepon n ckp aku rindu korunk, amatlah segan….waaaaaa….nanges2…bile tepon dgr sore, ouh…syahdu sdh…mesti aku nanges lagi….TAKUT KANTOI DGR SORE NANGES AKU KAN…..waaaa…..feeling2 kene kutuk orr sebab nanges….waa….aku xleh time itu macammm….

SAM_0396

i miss u guys so much…..i will love both of u till d end of my life….SAM_0398

along……kakak rindu nak mkn nasi goreng along……kakak rindu along mbebel, citer mcm2….kakak rindu nak ckp ngn along…nak gosip ngn along…..(airmata meleleh melampau2 smpi hingus kuar segala)

bangcik……kakak rindu bangcik…rindu senyuman poyo bangcik yg senget2 tuh…rindu bangcik drive kete time jalan2(ommo~mls nak drive rupenyer fafau)

2 comments:

NICK IRFAN said...

eh! 3 bradik saja ke?? atau ada lagi?

shininghepiness=) said...

nick...5 beradik tapi yg lagi 2 org tu jauuuuuhhhhh sgt ngn fafau....n hari2 jumpe...diorg kecik lagi...hehe...ini budak 2 org fafau da lama xjumpe....huhu