Followers

Search my Blog

Thursday, October 7, 2010

fapena~Sara

Sara pakai cantik2 hari ni….tapi Sara tgk pengantin kt pelamin tu mmg cantik baju die dr Sara….Sara tenung2 dari jauh…..Sara dtg ni nak bawak hadiah besar2 kt Azman…Sara gak nak bagi cek hutang die kat Azman….pastu Sara nak pegi shopping…beli barang yg Sara nak…

“aku cintakan kau Azman, tapi kau xdpt bg ape yg aku nak….”sara cakap selow2…

Sara cube speaking," i want to live alone so that i can do anything that i want to do…i might burden u today but its okay…i will pay for ur kindness before i leave u…. there is a lot of my wishlist that i need to fill off…i dont want to marry u but my promise is there…im d one who keep my words, i’ll pay back years we have met…n after that, pleasure to let me free…i have my own dream where u should be bound off….i love u…i admit that i really love u…i have been away from my heart need whenever i with u..i know it sound selfish..for   all diz while, i have neglected my dream instead of fullfilling others.  i want u to set me free….i really wanna get what i want”

Azman sedut rokok dalam2…..walau dlm mulut Azman sdh mcm getah gas, Azman xrasa ape2 time tu…Azman senyap….Azman speecheless….tatau nak ckp aper…

Sara buat macam biasa….Sara dah kerja….Sara bayar duit Azman…Sarah bg Azman apa yg Azman idamkan dulu….Azman nak nissan fairlady…dah lama Azman mimpi busuk2….Sara belikan…Azman speecheless jugak….Azman amek…Azman guna…selama 5 tahun bercinta, selama 5 tahun jugakla Sara bayar cinta die pada Azman…Sara xpernah lupa…Sara sambut besday Azman atas kapal….Sara jugak beli belah utk diri dia….Sara beli apa yg die nak…Sara buat rumah, rumah Sara kecik jer sbb Sara jarang duduk rumah…Sara suke kerja…Sara suke jalan2….Sara g melancong sana sini….plg busuk pon Sara pergi Singapore hari sabtu ahad, lepak dgn kawan2 Sara…tiap2 bulan sara bagi seribu kat Azman….Sara xlupa…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azman turun dari pelamin….Sara salam Azman, cium tgn dier…Sara cakap::

hari ni dah genap 5 tahun kiter bercinta…aku dah tunaikan janji aku pd kau Azman…sara gosok2 lidah kt gg die…mungkin sambal ayam td cili nyer xhancur…terselit…Sara cover2 dgn suit La Senza sara beli dekat Paris….

Azman angguk…

bergenang airmata Azman….

Sara macam biaser, contat lense BLINK KON yg warna hijau tu macam kuarkan cecair…

Azman senyap….Sara bersuara macam biase::

Aku rasa sdh cukup segalanyer aku byr pada kau….aku cintakan kau, wpon dah 5 tahun berlalu…tapi aku tetap pilih jalan sendiri sbb kau hanya batu penghalang kepada keinginan aku….dari dulu lagi aku susah nak dapat ape yang aku nak…aku anak sulung, selalu kene mengalah…hingga aku jumpa kau, aku pon kene mengalah dgn kau…sebab kau anak bongsu…sekarang ni aku hepi sebab ape yang aku nak, aku dapat…aku xperlu share dengan kau…Sara cakap elok2….sara kuarkan mentos dr dlm poket victoria secret Sara….Sara masuk dlm mulut….kunyah pelan2…

 

Azman senyap///xcakap ape2…

Aku pergi dulu…..Sara melangkah pergi……air mata Azman jatuh lagi~~~

4 comments:

nanaliciOus said...

motif cite ni ap cek mek molek?confiusssssssss~*

shininghepiness=) said...

haha..aku pon tatau yang...tetiba jer dpt idea semlm~~~

nanaliciOus said...

sila sambung kesinambungan ceritera ini~* (galakan dgn memandang kau dgn mata galak) haha

shininghepiness=) said...

what????i dont know how to end this....could it be hers???hahaha...d text bookss...hehe