Followers

Search my Blog

Wednesday, October 6, 2010

emo~~`

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
cube tgk gummy candies ni???sedapkan???cube kunyah tgk???wawawawa...mmg manissss sgt...ouh, suke...aku sgt suke kunyah gummy candies ni smbil wat keje or wat ape2 la...sbb tu i suke smileeeeee....hehe
ok fine..kecik je mende ni dah singget dah, so beli 4, sekejap jer dah hbs...harus beli n beli....1st time makan candies ni ms aku darjah 5....time tu yupi kurkan candies yg ala2 burger tu....ms 1st dpt, pramugari arab saudi bg kt aku time g umrah...ader ke ptt time tu, bg lunch, dgg burger sekeping n gummy candies...waaa...sib bek aku xkuat makan...lau abg aku???da ngamuk dah...hehe...haa....terus aku minat smpi skang...best sgt woo...harus xboleh bwk pegi kelas, kerana kalo ke kelas, harus tgl kosong sbb akn dibelasah hbs punah oleh anas n sekutu2....okeh, xpe...sbb hr ni pirana-pirana kesayangan aku tu dah diberi upah kissess oleh nurul hana...jd diorg sgt hepi, xde sebarang emo ditunjukkan oleh mereka...kissess aderlah berupa ini

sile jgn fikir bukan2 sbb blog sy aderlah bersih dr sebarang mende2 n perkataan lucah okeyh....gud....bagus2...makanyer, hari ni mereka amat bersuka ria....amat girang...eh???kenapa ader sore lelaki kt hostel????harus kunci pintu cepatttt@@@....
okeyh sambung....
masa aku tgh hulur tgn nk amik liquid dr hanafi acik, tgn aderlah tkeluar dr lengan panjang baju....ouh lengan panjang...sile perasan yg sy pki long sleeve yer...jd tetiba haziq aderlah berkata, eh fa, kau harus pergi mandi susu...secara tiba2....
HARUS JANGAN EMO...~~~fly2 sekejap mcm angel....eh, xboleh, harus jd witches....
jawapan aku" EH HAZIQ, BUKAN MANDI SUSU LA....SEBENARNYER AKU HARUS MANDI SBB DAH SEBULAN XMANDI=)"sambil tgn aku terus mengambil liquid paper dr hanafi dan melemparkan senyuman pd mereka....ouh haziq sgt terpegun dgn jawapan aku....harus mlm ini dier xtdo sbb semalam, aku sdh ambil gambar ala2 pre-wedding bersama haziq....mungkin aku harus upload gambar pre-wedding tersebut sbb aku mmg suke menunjuk2 KEPADA TUNANG SAYE sbb TUNANGKU ADERLAH JAUH DI SARAWAK...blog ni aderlah cara die nk tau kegiatan harian aku secara telus....wahaha....thanx abg....korung pikir, mana mungkin aku nk mms segala maklah dekat hubby aku, n harus ader tcicir segala kan...jd die akn menggunakan blog, fb n email aku sbg kualitatif data die....bagus2....jd, kajian tindakan die tu akn lebih VALID bile terdapat segala bukti2 sahih....bagus2...ouh tiba2 terigt ayat hana pd aku
~~~menengok2 gambar dlm hp hana, banding2 gambar2 gedik kami
~~~hana::::: eh, dah2 tu sumer gambar syok sendiri aku...setop2..>>harus jgn tgk
~~~me :::::: eh mana???aku terus tgk previous gambar>>>patuh arahan kan, n delete gambar aku yg xsemenggah die ambil...
~~~hana:::: ohho, kau delete gambar ko yg xcantik tu eh??
~~~me::: harus, sbb aku takut bff aku akn upload gambar xsemenggah aku dlm blog dier....>>>hahahaha>>>itu aku yg wat okeh....korunk xtgk lagi kan???leh cek entry ni>>>>http://couplezinblacxx.blogspot.com/2010/09/cara-pemakaian-selendang.html
~~~hana:::: ohho, a'aahla...mcm gambar kau yg aku ambil n upload kt blog(ayt pemerlian hana)
~~me::; eh, betul...aku sgt marah>>>sambil muke serius
haha, aku suke hana ni....wpon kdg2 die suke wat sawan bile time pembentangan, tp die mmg kiut miut mcm korean gurl....n she has the most lovely heart....mmg die sgt baik gilos...tp...very d secretive....ommo~sbb tu die xde blog....senang je nk jwb....jika anda seorg yg secretive mcm hana, harus xde blog(hana yg ckp, bukan sy)
aku, hana n haziq yg suke menyibuk kt belakang tp die sgh comel...(haziq ye hana)

hari ni, dpt transkript exam last semester....aku yg mmg xreti dok diam hr ni, terus jalan2 tgk transkrip org....smpi kt tempat anas, aku mule tgk transkrip die, tetiba die sergah aku
anas::: wei fa!!ko tgk transkrip aku??/berani ko???ko tau x lau ko tgk transkrip aku serupa mcm ko tgk aku bukak baju???>>>make sense kan ayat mamat ni??haha
me::: yeke anas???kalo camtu, bak transkrip ko>>>terus merampas~~~aku nak tgk lama2...hahaha
anas::: hahaha...oh, macam mana???ok x??(die mula start mengong)
me::: hurm...xla hebat sgt///haha...terus aku blahhh>>>ok fine, anas ni mmg nampak mcm alim gitu...yes he is...tp dgn kiteorg, bdk2 kelas die....die mmg suke wat lawak sengal2...sebenarnyer bukan ape....sbb die nak menjalinkan hubungan, nk bertegur mesra...mungkin cr die nampak kasar...pernah dulu die wat aku smpi nanges2...mula2 aku xfhm nape die selalu sktkan hati aku....yerla, sbb aku xdepon kaco hdp die kan...last2 rupe2nyer die nk ramah2 dgn aku...pernah jugak member aku tanya anas nape suke wat aku marah...die jawab
"SEBAB AKU ANGGAP FA MACAM KAWAN2 LELAKI AKU"
waaaa...senang kan??huhu..sekarang ni, anas mmg ckp pedas jugak tp aku xkisah dah sbb aku tau die baik...dalam hati ader taman...aku pon xmenggelabah marah2 n nanges2...mcm stupid jer bile nanges, sbb kiter selalu pk -ve org kater....selalu pk +ve tau=)igt tu....tgk mcm zaid, ouh si model perasan ni...selalu ckp, eh fa....aku igt tiang td....n aku selalu kater"sib bek ko xperasan tiang tu fa...lau x, dah lama org igt ko giler....cakap ngn tiang""hehe...okeyhla...mungkin sekarang ni emosi terganggu sebab lagi beberapa bulan jer nak tglkan kawan2 selama 5 tahun setengah hidup ngn diorg....lepas ni nak beli DVD, nak burn hasil kerja(video) kami...ni sumer aku nak simpan...kompem2 aku nanges tgk mende ni balik...sbb aku akn rindu korunk okeh=))))rindu sgt2 kamu semua

rindu kamu nanti(sy kater nanti tau)fr left:: hana(perlu ke u angkat kaki dear?), aina(yang, u watpe tu?), kakzu(mcm model), aku(penyanyi nasyid), hadi(coach ragbi), qiqi(cinderella jadian), vicky don(bodiguard), rushdi(mungkin prince charming)



11 comments:

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

eh...jgn emo2...juz enjoy our last moments 2 d fullest..next year, dah x bleh escape2 kelas dah.. uuu =(

zureen @ mama said...

Candies camtu memang sedap..:)

Thanks sudi singgah blog Kak Zureen..

shininghepiness=) said...

fara...uuu...i sgt sedey mau berpisah uuu...huhu...betul2...nanti harus kene attend kelas sentiase...ommo~~xleh tdo waktu pg sudeee.....

shininghepiness=) said...

hehe...betul tu kakzureen...sgt sedapp...tapi, hoddhoi...ciket sgt=(

yana.yuna said...

you looks sangat cantik and comey in the 2nd pic...kredit utk you!!!

shininghepiness=) said...

thanx dear tapi.......2nd pic aderlah pic kissess dr candyaddict....ommoo...aderkah sayerr???kissess???huhu

yana.yuna said...

nope...i mean the last pic...the 2nd pic of you...

nanaliciOus said...

amboi~* ko highlite lg entry muka kaya aku dgn rantai emas tu ye syg.
ok fine.haha~* skg ak jenis tgh mengelap air mata ko kata ak most lovely heart itu.nanti da dewasa, jika ak punyai belog, ak akan linkkan entry ini.haha~* :p

shininghepiness=) said...

yana::: ooo....tq dear=)muah2....

shininghepiness=) said...

yana::: ooo....tq dear=)muah2....

shininghepiness=) said...

hanamichi dear:::: ommo~~mengapa kau telus baca entry ini...kau tau kan aku mahu kissess kau dgn lebih banyak syg~~gossip gurl...XOXO