Followers

Search my Blog

Friday, October 8, 2010

BLOG KAU, macam TEXT BOOK~~

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
okeh~~~nak gelak.....haha....hana dear....mengapa u bagi statement mcm tu syg??xbaik tau~~~nti i babap....okeh2
fafau suruh la my BFF baca satu blog ni "tut tut" punya entry.....okeh, 1st die baca.....ouh, mungkin sbb kiteorg buka blog pki hp jer, mungkin nmpk mcm die scroll ke bwh segala kan...bile dah smpi 3rd paragraph, die bg fafau balik hp tu....then i tny, dear, u dah hbs bc ker??
she said~~AKU MALAS NAK BACA, MACAM COPY PASTE FROM TEXT BOOK!!BORING~~~~

me:::: ommo~~yeke???mungkin sbb aku rajin sikit, harus aku baca...ouh, mmg sshla...perlu translator+kesungguhan yg betul mahu baca itu entry....lama2 i pon give up....lalalala....sesak nafas

hana, mari kiter berjalan semula~~aku mbawa darling kesygn ke jalan yg benar~~~

6 comments:

'aishah (◕‿◕✿) said...

heheh.. dah tade idea da 2, 2 yg copy paste je kot :p

nanaliciOus said...

haha~* jadi kepada belogggerrrss, xnk la tulis cm buku text.cukup2 kt skola kita baca buku text borengggggg~* (hey kau, apehal nk sebok?kau ad belog ke?xde kan..shuttupp ok.:p ok2)

well my hunny fafau syg, u mmg cute sgt tulis entri mcmni. me likes.oh, stu lg, cute sgt nk bwk ak pulang ke jln yg benar.tp syg, sejak bila kita free hair?haha.

shininghepiness=) said...

aishah comel n cun::: i suke u punyer statement dear....mungkin die xde idea....tp kesian sgt smpi perlu di copy paste dr text book...walhal(ayt skema), mungkin die boleh coppy paste di internet mudah alih...hehe....

shininghepiness=) said...

syg hanachimi chomel shangattt+cun happening(harus puji lebey, takut kau kecil hati nti, bff)::: customer always rite remember??u should dear=)
syg...kau lupe???aku harus free hair sbb dah wat rambut rebound(rebonding) mahal...tgk rambut aku lurus kan??cantik sgt sayang...xcurly mcm rambut exgf artis dot2~gossip gurl XOXO=p

syufaa said...

haha..bile blog mcm text book..mmg harapan la nak baceee.. :P

shininghepiness=) said...

huhu.....tau xpe...tp nk wat canne...negara kite byk sgt kuarkan produk amalina...huhu