Followers

Search my Blog

Tuesday, October 19, 2010

10 things about FAFAU RESTO~~

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
okeh, sebenarnyer nak update psl ice skating tp malas sgt sbb sy aderlah pening kepala~sile angguk setuju
so, mmg nk merepek je mlm ni...korunk baca jerla yer=)

  1. Fafau suke makan sambil menonton movie or cerita kt my lappy....sgt seronok oo...sbb kalo mhadap makan itu sahaja, mmg xhbs da makanan tu okeh~~entry cr nak mkn makanan smpi hbs
  2. Fafau mmg plg malas nak MANDI okeh...sgt malas sbb xsuke AIR SEJUK cecah di badan...oooo...mmg stupidito kan tp kt rumah xpe sbb ader water heater....hehehe
  3. Suke duduk sorang2 kt bilik sbb bilik sy mmg sorg2 n seorg yg xsuke berbual bile dlm bilik...ommo~patut rumet i lariks...
  4. Yang ni plg best, bile sy pegi shopping, sy xakan ader selera nk makan sbb selera shopping lg syiok....sius beb...fafau boleh shopping start pukul 7am smpi pukul 5pm tanpa sebarang makanan di perut sbb mmg xrasa lapar langsung...!!sile terima~~
  5. Suke bermonolog sendiri....sgt suke bercakap dlm hati pehtu bile yg kuar len dr yg dlm hati okeh...~
  6. Seorg yg rabun silau....my power of astigmatism a very high.....tapi xpakai spec mata langsung sejak 1tahun yg lampau~melampau betul ko ni
  7. Mempunyai black dot di mata hitam sy....kecacatan yg org len xnmpk tp sy jer yg nampak...sbb ms kecik2 men gasing pehtu tercucuk dekat mata hitam n then mata hitam tu berdarah kan...so tgl mcm satu garisan ala2 cacing bile pdg dekat cahaya okeh~mmg org xkn nmpk kesan tu....bile sy mahu pdg sesuatu chy yg sgt terang, ia akn kelihatan pd pdgn mata sy okeh
  8. Mempunyai kedai jahit sendiri tetapi dah lama tdk diusahakan(mama yg run skang ni)....sgt pandai menjahit tetapi hanya berminat terhdp bj LELAKI sahaja~gatal
  9. Mempunyai ramai kawan tetapi sgt kecil bilangan BFF sayer sbb sayer tdk pdi mengajak mereka bersosial di luar waktu belajar...~betulkan syg hana?
  10. Sangat suke makan KFC original drumstick+spicy wing...setiap kali ke KFC hanya berkata begini
       " ye, sy makan sini(sbb nk mkn ngn sos thai sahaja), snack plate campur, ayam nk spicy wing ngn original drumstick, air lemon tea, mash potato kuah kasi byk sikit yer...."mmg akn meninggalkan roti n coselaw setelah makan(sy tdk mkn dua itu)...terus memberi rm11.00 kepada waitress...
p/s: sy mampu memakan snack plate setiap hari walhal kwn2 sdh mahu muntah bile mdgrnyer...(ms kecil mmg ayah bg makan ni jer bile jalan2 sbb ayah xkan makan dekat gerai2 tepi jalan okeh~takut kene santau...haha)
soalan cepumasss:::
1)kenapa fafau mmg minta lemon tea jer bile order snack plate?
sbb lemon tea xde gas...perut sgt kecil mahu isi makanan jd harus makan yg penting sahaja....bile minum coke then makan mknan berat, mknn yg berat tdk dpt dimakan sbb perut sdh penuh angin....
2)Fafau, kau mmg penipu ckp perut ko kecil kan?
mmg sy rs perut sy kecil sgt, sbb bile mkn, xsmpi setgh jam pas mkn, sdh mau ke toilet, my QIQIL ckp "aku sgt xsuke belanja kau sbb rs rugi sgt mknan yg aku belanja kau tu xdok lama dlm perut kau".  Sy hanya mkn nasi dlm satu masa tdk boleh begini: nasi+kuih muih+air soya=failed
harus begini:::: nasi dgn air yg mcm smooth jer without susu after 2hours kuih muih n susu = good(sume boleh telan)
3) ko makan tepi jalan x?
makan jer tapi tgk tekak punyer mood...kdg2 dtg perangai dr keturunan mama(mama je, adk beradik die x), xboleh tgk keadaan xterurus, mula xleh nk mkn...
4)ko mkn leh kongsi2 x?
msh xdpt biaserkan diri lagi...sy tdk reti berkongsi hidangan sy n sy mmg xreti makan mknan org lain sewaktu mhadapi hidangan...
5)ko rs ko gemuk x?
sy rs sy buncit~terima kasih....
6)ko confident x?
sgt xconfident....FAKTA PENTING...saya ader lebih dari 10 buah video pemakaian shawl n pashmina n sebahagiannyer dr hentak berlipat sbb takut sgt org puji hudus or mcm superman pki shawl okeh...
2nd FAKTA PENTING: Fafau resto mempunyai seorang Doktor Beauty, utk menjaga kulit die...sgt teruk kan?doktor beauty itu lelaki pulok...tapi smgt sy kental utk nyahkan cela di wajah=)good

 

4 comments:

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

hai fafau...long time no see...
erk..apa kata fafau bubuh chat box..blehla nk drop by kt citu...

*luv Syahnia* said...

akak pmnt stia kfc ya..
same ngan ain
kfc je serasi ngan jiwa raga..hehe

en.abg akak kene bace n3 ni ;P

shininghepiness=) said...

fara::: dear, sius tatau nape xleh komen u...chatbox?ok dear=)tq so muchesss=)muah....miss ya ta=)

shininghepiness=) said...

ain syg mucuk=)....yep dear...KFC jer best kan??huuu...sy sdh jumpe geng bas KFC sayerp...suke2.....hoho....manyak sigan ooo..bile dia bace...tp hati harus rilek ajer.hhehehe