Followers

Search my Blog

Saturday, October 30, 2010

LADYBIRD SANA SINI~CONTEST

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
OKAII.....hmmm....sebab fafau nak exam kan....so, mmg akan kurangla gejala2 berbelog walking, berkolaborasi serta bermusyawarah ni kan....makanya, fafau nak wat contest(ini aderlah isu dr kecik hati sbb xpat join contest miss ain comey tu(luv syahnia)....syg, akk mau gembirakan hati mberi kamu hadiah)hehe...
okeyh....senang jer contest ni.....cuma jawab soalan n bagi maklumat yg paling bernas n jitu ttg apa yg fafau nak tanya....weh fafau, nape poyo sgt kamu nikan?hoho...sy kan techa, jadi harus berakademik...betul xfara n hana???hehehe...
okeh......sile jawab soklan di bawah dgn meninggalkan ruang komen anda....

  1. Apakah itu LADYBIRD?
  2. Berikan warna yang terdapat pada LADYBIRD?
  3. Fakta yang kamu tahu tentang LADYBIRD?
  4. Buat cerita ke, sajak ke, or cerpen ke pasal LADYBIRD okeh(boleh copypaste tp harus xde plagiat!!!hahaha)
syarat2 penyertaan
1. ofcozlah anda harus follow http://www.couplezinblacxx.blogspot.com
2. siapa2 pon leh follow sy, follow fafau then jwb soklan quiz ni okay gak kan=)
3. janji bukan berbin or berbinti kan my family=)hahaha..namo2...
4. bolah jawab kat ruang komen or boleh link kan ke post anda....nanti pas exam fafau check it out!!!=)P/S SILE TGLKAN LINK BLOG OR PAPER YG FAFAU LEH CONTACT KAMU=)
5. KEPUTUSAN PERTANDINGAN ADERLAH DI PILIH OLEH FAFAU RESTO BUKAN FAFAU FBI ATAU FAFAU CUTE ATAU FAFAU LAIN YER=)HADIAH ADER(OFCOZ LA KAN)

TILL THEN CHARIO!!!GUD LUCK N WISH ME LUCK TOOO=)

19 comments:

Aideal Fitri said...

Join,orang pertama join ada hadiah tak ;)

khalidahmacambaguss~O_o said...

mau join...tp x kata plak bila tarikh tutupnya....huhu.....sama la kita, tgh musim exam kan...

Aideal Fitri said...
This comment has been removed by the author.
Aideal Fitri said...

Dah siap,ni link

Jawapan Aideal Fitri

yana.yuna said...

ahahaha fafau,i think you should prepare variety of presents la yangg...see,you dah ada 1st contestant yang nak claim present ni...x baik mhampakan para contestant you tau,hikhikhik...

btw,if you dah nak close the date,do inform me tau...nanti i link kan my post kat sini...skang ni i draft dulu...if i kalah pun,you kena make sure i kalah bergaya tau,ehehehe...

*luv Syahnia* said...

wahhh ada contest lah
cik ain nak join..nak join

ladybrd mana lah cik ain
nak carik ni..hehe

nanti ain link kan yea ;P

NICK IRFAN said...

ladybird? hmm... nmpknya mcm mennarik jgk... kjab nk pikir dulu

shininghepiness=) said...

encik aideal::fafau sediakan hadiah insan istimewa macam encik aideal...bagus anak murid techa yg sorang ni....cepat bertindak....kalo kat skola, cikgu bagi hadiah gula2, tapi kat blog....woooo...tunggguuuuu=)suke entry ladybird sana sini yg encik aideal buat, kawan2 sile lihat blog terhebat encik aideal itu yer=)

shininghepiness=) said...

khalidah dear::: ekceli tatau bile nak bagi tarikh tutup ni...haha...sebab perasaan penyayang utk beri semua contestant hadiah melebihi segala2nyer....unfortunately, kemungkinan tarikh tiba2 menutup jika melihat tetiba jer duit nak beli hadiah da overload...hehe...tapi setakat nih, budget masih banyak=)bagus2, anakanda khalidah boleh concentrate pada exam dulu yer=)gud luck dear=)

shininghepiness=) said...

sayangku yana yuna....syg, i mmg berempati sedikit di sini...mahu beri kepada pelajar cerdas itu(aideal)...die sgt bagus syg...murid pintar macam die patut diberi reinforcement yg +ve....baiklah dear, akan ku utus utusan perkhabaran jika tarikh tutup mengejut tiba=)

shininghepiness=) said...

dik ain comel+cute miut::: ini perasaan hampa sbb xpat join contest comment terbyk ain tu...huhu....jadi, ku mahu buat contest agarku dpt hadiah jua....jd akk sdg membygkan diri akk mendpt pesent di dlm diri teman2 belog sekalian=)yeay...dpt adiah=)...hehe...okeh2, akak tgu nih=)

shininghepiness=) said...

mr nick irfan daniel=))tetiba tambah...gud2 encik...ladybird aderlah sejenis pokok bunga matahari(pembayang)hehe....selamat berjaya encik nick irfan...anda cuba, anda dapat!!(mlm)hehe...=p

shininghepiness=) said...

kawan2....fafau minta maaf xpat jalan2 berbelog kat blog korunk yer...insyaAllah, pas 9haribulan fafau akan jalan2 kat blog korunk eh?pomise(shake hand)....hehe...wish me luck in exam yer....love~fafau resto

yana.yuna said...
This comment has been removed by the author.
yana.yuna said...

http://yanayunajustsay.blogspot.com/2010/11/all-about.html

syufaa said...

nak joen nak joen..nantikan kemunculanku...ngeh3! :P

shininghepiness=) said...

ok dear=)sile link tau=)

syufaa said...

dah ciap! weee!~

http://psychedelicacufa.blogspot.com/2010/11/ladybird-sana-sini-contest.html

shininghepiness=) said...

tq syufaaa dear=)muah2