Followers

Search my Blog

Thursday, January 20, 2011

my ex bestie~**

okayh…cerita ni dh lama…since last year lagi…ekceli bukanla ex…tapi….ntahla…i do love her much…kami pernah tempuhi byk halangan ms skolah dulu…rapat sgt2….

nak jadikan cerita, ader org text me bout her…die btau lah yg bestfren ana tuh ada FB…since dulu die ade FB tp dh delete kan…so ana mcm suprise jgkla kan…kalo die ada FB nape die x add ana?…i did miss her damn much…ana call rumah die, mak die angkat…tp die xde kt umah..further study katernyer…sume nombor die dlm hp ana, ana dh call..

then d same person btau i psl die curang ngn tunang die n so so…mati2 i pertahankan…tu mungkin ex bf die….tp dat person ckp byk gamba yg latest2…so i as her BFF, i ckp dgn dat person btau kt die maybe tu gamba dh lama…n maybe jgk, ex die tu still tgila2 die lagi…well, its about private thingy, siapa lg nk pertahankan kwn kan??so i did call her cousin n ask bout that matters…n i cuba add jgk profile tuh…

lepas i call n tanya mcm2 kt kezen die, n i mintak sendiri no die, kezen die xde plok ckp bg….satu nombor die pon i xdpt, then die ckp nti die btau kt BFF i tuh… n plg kecik hati jugak, dat person yg dikatakan guna FB BFF i tu tlh block i…lg timbul tanda tanya…

well, i xslhkan sesiapa utk hal r/ship dia…i didnt make any judgements bout her lifestyles….dear, dr dulu till now, i never argue who u r…i phm yg u ader jln hidup u pilih sendiri…n obviously i don have any probs with that…d thing is, i miss u so much n i rs i xpernah lg nk cuba halang u wat apa2….why would u totally blocked me fr ur life?

personally, i xpernah kisah nk kwn dgn siapa….siapa anda, attitude anda… ana bukanlah org yg suke ikut ckp org len….for instance, kalo A xkwn ngn B, ana bukan yg jenis, “oh, i should be no more tight with A” lepas dgr ckp B…no, it is not me…and, u bertindik bersubang kt hidung or else pon, i xpernah pilih bulu nk kwn ngn siapa…as long as, u didnt made me jerk….tu ja…as long as, u xpernah shout at me cth mcm “eh perempuan!!” or ‘eh makcik!!” n apetah lg ayat2 yg kurang sempurna nk dgr kan….mmg u totally blacklisted fr my life even u cousin i skalipon…

and for those who read this, and on purpose….ana mintak maaf bg pihak d late BFF ana yg pernah lukakan hati korang…ramai yg tanya psl die n ana sendiri pon xde jawapan utk itu…ana asif….i still love her d way i love her before….wpon die xpernah call ana sekarang ni…i really wish she will b there on my wedd=)

4 comments:

yana d'zone said...

is she that person? you know what i mean right?

shininghepiness=) said...

yeah yana....instead of d dissapointment of what she have done, i miss her too....T_T
i dont know what she thinks bout me actually...

yana d'zone said...
This comment has been removed by the author.
yana d'zone said...
This comment has been removed by the author.