Followers

Search my Blog

Tuesday, January 11, 2011

citer basi sayer ttg 2010~**

Dear my self~**roh saya, yg saya pinjam badannya utk dunia….saya pinjam badan ini utk sy bawa bekal ke sana…akhirat…semoga Allah sentiasa curahi hidayahNya buat saya utk ke syurgaNya kelak…moga2

alhamdulillah…2010 byk kenangan buat jasad, roh n segala2nye ttg shininghepiness…2010 jugak jadikan sy paling mhargai diri, org lain n kawan2….sy belajar erti persahabatan dlm dunia penuh pura nih…utk hana, syam n kwn2 terbaik sy…hadiah buat anda….trimas syg2 sy=)moga Allah mengurniakan kamu balasan yg indah2 kerna jadi kawan saya yg penuh hebat=)

2010, sy berdikari sendiri tanpa muhammad faizi di sisi…sy sorang2 cuba belajar erti rindu….rindu tp sy xmampu nk terbang ke sarawak jumpa anda…2010, sy bergelar tunang pd muhammad faizi othman…2010 jugak sy admitted sbb??dehidrated n demam panas melampau2 lepas bertunang~**ngahha…

2010 jgk sy buka AISHAH KHAIRANI….permulaan segala2nya…fafau resto be independent girl….sy lebarkan sayap AISHAH KHAIRANI..dr paya kumbuh indonesia ke malaysia…sy jadi wanita bekerjaya…2010 jugak, sy catat impian, mahu punya handbag COACH sendiri…saya bukan hanya dpt handbag tu, tapi sy jadi dealer branded bag…MAHA SUCI ALLAH…terima kasih buat exgirlfriend muhammad faizi kerana mengutuk saya memakai handbag PRADA CHOWKIT katernyer….2 tahun lepas kata2 anda itu, saya jadikan semangat untuk saya..cabaran untuk saya….nah….ini hasilnya….yang mana, anda sendiri tdk mampu memilikinya…=)kini saya bga, sy wanita bertudung lagi up to date dr anda…

2010, sy tglkan RNH sinar enterprise….sy tekad…mama bising2 sy xpulang membantu….maaf mama, kakak minta maaf…kakak nk bina impian sendiri…kakak mahu cipta nama kakak sendiri…ayah, kakak minta maaf ya….kakak xnak bina nama guna modal mama n ayah….i’m sorry….tapi kakak xpernah lupa titip doa utk mama n ayah setiap kali lepas solat….sentiasa doa RNH murah rezeki….sentiasa dpt tender2~***sentiasa…..

2010….sy punya keluarga baru…jd harus igt pada ayah dan mak….Nurul masih baru, nurul xbiasa n kadang2 terlupa nk call ayah n mak bila Nurul dah sampai rumah….thanx utk ayah Man….Mak Eton, kamu berdua bakal mertua yg terbaik…xpernah Nurul rs mcm org luar bila bersama anda=)

2010…..sy tekad, mahu belajar bersungguh2….tq so much utk aimi liyana yg byk bantu saya…..tq sayang=)kamu betul2 nk tlg sy….tq kakcik….tq sebab ajar saya jua….tq aida…..jika diizinkan tuhan, sy mahu anda jd rakan study saya…..n jua hana n ain=)anda berdua byk bantu saya=)mekasih suma….syed azman, farhan, khai, haziq n syafiq….makasih jua=)

2010…..sy cuba bidang baru….sy mahu jd model pula~**wish me luck ya….tq so much amir dan sam utk ini…..jika diizinkan, sy mahu anda bersama2 sy dlm bidang ini=)

2010~**utk adik beradik, sepupu n makcik2 saye…..sy sayang anda….anda adalah sebahagian dr saya….sy happy punya keluarga seperti anda….sy mahu hbskan ms sy melepak2 bersama anda….love u=)thn ni plg ssh kan kita nk wat aktiviti bersama??sumer sibuk xpat join…msg2 dah besarrrrr

2010~***utk muhammad faizi…thn last sy jadi single…lepas ni have to accompany u pergi mana jua…(sila beri elaun ya)….thanx utk kesabaran, pujian, kesetiaan, kesungguhan anda utk saya…..wpon sy suka melakukan perbuatan xsenonoh menyebabkan anda geli bila keluar bersama, tapi anda ttp menyayangi saye…mungkin sy akn kurangkan korek hidung tuh….hahaha….tp best wooo…(sila buat berjemaah)…terima kasih jua utk kewangan anda….(yeah)…~~abg, thanx sbb selalu je support syg, idea syg n segala2nyerlah….bila syg ckp, syg nk kelihatan cantik, bile buat mcm ni cantik n mcmn ni cantik jua, bile pakai ni cantik, pakai ni cantik, abg ikut jer….abg belikan, abg xbyk tanya, sebaliknya abg carikan beauty consultant utk syg, abg jgk turut cr fashion baru, abg support syg jua utk jd model, tq so much abg…kita selalu gaduhkan???tapi xpernah btau org….gagaga….rilek ja…simple sudah….watpe nk kecoh2kan…maintain….gaduh2, pas 5 minit call n ckp”tarik balik td syg ckp pa??”tarik balik td abg ckp pa??”….then gelak2…wadde lar…..xpernah lg luah2 kt FB kan….hehehe….thanxess abg….syg doakan semoga abg dpt capai impian abg utk jd seorang suami(mcm superman) yg soleh n daddy yg penyayang(mcm spongebob)….ngahha….rindu sgt nk men bau2 ketiak ngn abg~**miss that moment….

2010 Ya Allah, mohon rahmatmu….untuk diriku….2010 aku kurang jd penderma, aku kurang jadi penzikir, aku kurang jd pengamal malam2 mu Ya Allah….hanya malam2 ramadhanMu berjaya ku tunaikan….Ya Allah, mohon hidayahmu xputus dr ku….sehingga putus rezeki ku di dunia….Ya Allah, aku mohon, gerakkan tulang, lidahku memujimu….semoga amalanku bertambah di 2011…amin~***

~***fafau resto

3 comments:

*luv Syahnia* said...

moga 2011 akan lebih baik yea dear ;)

shininghepiness=) said...

tq syg~**muah2

shininghepiness=) said...

FYI, utk stalker makcik2 mak nenek yg berbatu api n muka xsedar diri tu...sila la baca byk2 kali yer~**lalala....kt blog fafau nipon ader jgk style fashion utk korang update diri korang yg serba comot tuh=p...hehehe...ops