Followers

Search my Blog

Tuesday, January 25, 2011

Give Away Ferrero GArden by ShahJihan~~**

hr tu encik hubby balik, fafau dh banjer fav choc ni utk die…kali ni kalo encik hubby balik lg utk sesi ukur baju mn tau dpt fav choc die lagi n special lg dr shahjiehan kan….huuu

eh2, mana ko dpt GA ni fafau??? ekceli syufa yg tag fafau…thanxs syg…u r so sweeches like honey tau~**

okeh…nama domain yg fafau nak letak….

www.tajmahalSJ.com

naper yer fafau nk letak nama tu??ohho, senang jer…contoh kan kalo kite search taj mahal, probability nk kuar website SJ aderlah banyak…hee….yg ni fafau buat research based on fafau punyer pengalaman….since nama fafau resto tu kalo kiter taip je mmg la keluar byk n possibility my blog nk kuar senarai pon mmg adoo=)

utk tag…..

hehe….fafau mmg for sure nak tag cik mimi syg, cik yana yuna syg, mr aideal fitri, ain luv syahnia n sorg lagi….yg sorang lagi ni sape2 pon boleh…makcik stalker kalo nk join pon boleh=)

xoxo….daaaa

3 comments:

shahjiehan said...

hehehe.. ramai yang kate shahjihan tu ada kaitan dengan tajmahal.. hehhe.. TQ join taw!

shininghepiness=) said...

heee...welcome dude=)hehehe...tq so muchesss tau..hrp2 dpt GA tuh=)))

yana d'zone said...

i baru pasan =) nanti i wat tau...