Followers

Search my Blog

Tuesday, July 12, 2011

MAJLIS PERKAHWINAN SAYA~**

Ouh, ia adalah tema tiffany blue pink sebenarnya…. tapikan…. sy jenis xkisah….janji warna biru yg agak2 lite and mixed with my fav colour….PINK…

sy seorang yg mementingkan kelainan…. bukan kelainan yg membazir…. xperlu nk berpuluh2 ribu habis….janji pandai manage…. tapi tipu la kan kalo setakat seratus dua je habis~**LEMPANG…

meh2 jom tengok baju untuk majlis resepsi saya…. ohho, sgt comel… nanti sy akan upload video di mana…ms bersanding tu, I mean berarak, sy diapit oleh kedua2 along and bangcik… lepas bila sampai kt sang suami, barulah diorang lepaskan sy….. hehe…pengapit sy yg hensem n kacak bergaya…nanti sy upload bila suami dh hbs edit gamba…ops, suami xedit, kwn die yg wat sumer kerja itu~**kekekeke

AGAIN~**COPIED FROM NS BLOG(ohhoiiiii)

Hi.. post ini masih lagi berkenaan wedding Fafau & Faizi =)
For her reception, we designed a dress labuh mengurai ke belakang bewarna baby blue mix with soft pink seperti permintaan tema mereka. we used chiffon silk, pink lace dan perincian japanese beads & batu swarovski di dada, lengan dan kain. we personally love the dress and so does them =) for her reception, we decided to make her up supaya nampak macam BABY DOLL yang awesome cute! huhu.. she likes it very much =). kami juga hadiahkan Fafau bunga tangan carnation pink mix dengan white roses.
here are some pictures~~
Busana Persandingan: NS MakeUpStudio
Make Up: NS MakeUpStudio
Bunga Tangan: Hadiah dari NS MakeUpStudio

2 comments:

misssazusarin said...

sgt ske tudung kamu...yg nikah 2 pun ske...sgt2 cantik...
btw congrats dear =)

shininghepiness=) said...

tq so much my dear~** sy sgt2 suke bila kamu sukankannya=)))muah2