Followers

Search my Blog

Friday, August 6, 2010

MENGAPA FAFAU JER YANG KENE???PURKHE??

AHHA....~perlu ke ahha???hahaha...okeh fine....tetiba nak tgk my baby ni dulu b4 buka FB...ahha~~~yolla2.....mana xnyer, sbb FAFAU RESTO xleh buka....tatau nape, tetiba die tunjuk cam gini::::

========~~~~~^^^^^0000******



boleh gitu????AISHHHH....yang peliknyer fafau punyer FB jer slalu kene...tatau nape....I DONT KNOW!!!, says WILL I AM.....ngahha....
ouh,,mungkin sebab AiShAh KhAiRaNi br buat kot....ngahhha....mesti tanya, eh sape aishah khairani tu???ahha~~~aishah khairani is my official page....sort of on9 shop....ouh, next Q; eh fafau, sejak bile tu???ahha~ni br lagi buat, tapi aishah khairani ni mmg fully licensed by RNH sinar enterprise.....hmm, mama punye syarikat, bykla list bawahnyer, n ekceli fafau kene ambil alih RNH sinar enterprise instead of Golden Coins Enterprise sbb yg GCE tu my uncle punyer butik, maybe die pon dah refuse nak fafau warisi butik die....ahha~waris jari hantu ko rupenyer fafau....
butik jahitan mama, suppose fafau yg kene handle, but since i oredi make decision on focusing to my study, so quite slow ckit la involvement fafau.....mama yg running everything skang ni...ambil tender pon mama yg buat...ahha~jahat2, kezzammm...
masa awal tahun dulu, kan kene renew license kan??so mama tanya ader nak msk kan ape2 lagi x??tu yg fafau decide nak mskkan, menjual pakaian wanita...ngahha...tudung je sebenarnyer....
lgpon, my mommy in law pon bisnes tudung nih, so mmg die amek direct from china(tuh, sutera china la ngok!!aperla fafau nih)~ahha, tudung, wa tatau....plus2, pasni maybe nak ke bukit tinggi semula, join venture amek baju sulam+jalan2 makan angin....ngahha....mak in law i mmg suke jalan2....lau dulu, sampai ke brunei, ke london g jalan ngko....die mmg suke, sbb tula sejak2 pencen dr nurse nih, die xreti dok diam....nak berjalan aje kojenyer....xperla mak, jalan ler....mak byk duit....ngahha~mulut xde insurans seorg menantu...ngahha...kehkeh....ooo, lau mr.fiance tau i kutuk mak die, kompem i kene balik...ngahha~~lagi sekali....argh, tetiba rumate panggil ajak makan baker's cottage...daaa

2 comments:

yana.yuna said...

facebook ni mmg heck at certain2 time...might b diorang upgrade social network dia tu...bebudak sini pun sama...kadang2 page cannot found...sedih bagai...eh,fafau ada page lain ke? i add you up okay :))

shininghepiness=) said...

ngahha....ntahla....baru dua kali kene.....poning2.....cuba search aishah khairani, jgn lupe like eh?tq=)xoxo...happy shopping=)