Followers

Search my Blog

Sunday, June 12, 2011

I miss to be his wife~**

4th jun 2011~** solemnization

5th jun 2011 ~** his side

248582_10150229837364721_841729720_7009711_7599087_n

ommo~** mcm terpisah jauh kan??yes, kami terpisah dgn laut china selatan…. sekarang ni rs mls nak update baju nikah n segala… SEBAB??? rindu sgt kat die…. mesti nanges punyer….. lekluuuuu

1 week being husband and wife yet was wonderful…. sgt2 indah…. menjadi suami isteri seminggu sebelum kami terpisah atas urusan KAMI YANG MENURUT PERINTAH….

Alhamdulillah….Ya Allah… kau hadiahkan bintang paling indah buat diriku…. Alhamdulillah, kau mendengar doaku…. kau kirimkan hadiah paling bermakna dlm hidup ini selepas mama n ayah=))

Usai selepas  majlis resepsi…. my 1st solat berjemaah as husband and wife=)) solat zuhur=)) and terusan berjemaah smpi isyak=))

InsyaAllah….kami nak kekalkan smpi bila2=))…. Mr.Nelson sedia menunggu saya yg asyik berburak je xhenti2…. tq abg coz sabar=))hehehe

yes, 2 is better than one=))

sgt2 seronok sbb boleh manja2… buat kerja pon sama2…. encik hubby banyak menolong…lipat baju, basuh pinggan, mop n menyapu…. semuanya die bantu=)) tapi lipat baju ader buyok ciket….kekeke… abg ckp “ xyah terbalikkan baju tu” nanti nak pki br terbalikkan…hohoho

APA YANG ANDA BARU TAHU TENTANG TUNANG ANDA SELEPAS KAWEN YER CIK PUAN FAFAU??

  • Dia suka lipat baju sambil berdiri….hohohoho….’abg ckp senang nak lipat, nanti baju jatuh ajer'
  • Abg suke minum air…. pagi minum, mlm minum, tgh malam pon minum…ayah mertua siap sediakan air masak lg lam bilik dier=))
  • Abg suke tengok citer industan…. giler r….pagi2 fafau bgn lam kol 3, tgk sang suami xde kat sebelah….rupe2nyer ngah tgk citer industan…cehhh
  • mr.Suami sgt suke berlari2 bile kene cubit ngn fafau…terutama time hisap rokok sambil menyorok…
  • sgt manja hokeh…. and fafau pon suke wat die cm baby…kekeke…. tgk tv pon ‘fasha nak sandar’…kekekeke
  • sgt memanjakan fafau…. die sensorang g basuh piuk belanga time fafau PMS… he know d best for me=))
  • suke pakai seluar pendek….hahahaha
  • suke sgt solat berjemaah…katernyer nak dpt 27 rakaat…. plg best die selamba ajer sentuh bahu ayah fafau yg garang tu semata2 nak solat berjemaah bersama2….alhamdulillah=))
  • suke sgt cium budak kecik…..OMG
  • suke guna brg warna purple…. sgt banyak warna purple dlm diri dia…..hohoho…
  • sgt sensitif pd hidung….bile touch hidung siket mulala selsema memanjang~~~~

SAYA PUNYA PERANGAI BILE SUDAH ADER HUBBY??

  • Sgt2 manja hokeh….kekekeke
  • have to ask permission frm encik suami=))
  • suke sgt hubby ikat rambut sayerrrr….. suke die sikat2 rambut sayer sambil sy membebel tgk ceghomeen…..hehehe
  • sgt suke hubby tdokan….. ohho, sgt seronokkk…hehehe
  • xsuke masak da….hohoho…jd mls bile encik hubby sdh pandai msk…hehehehe

3 comments:

Sarkasiz said...

Selamat Pengantin Baru. B)

*Miss Syahnia* said...

tahniah fafau
dah jd isteri dah ;)

moga kamu akan nikmati
kbhagiaan itu smpai
ke akhr hayat..aminnn

shininghepiness=) said...

tq syg2 saya~**maaf xdpt nk melawat belog kamu.... sy akan bergini sehingga akhir tahun ni... sbb xnk beli lg laptop hga pindah ke sarawak~**