Followers

Search my Blog

Thursday, November 25, 2010

SILA JELES YER~=)

hehe….terpaksa update cepat2 sebab tadi dah paksa Hamzah Ian view my blog…jadi macam ashamed sudah….ekekeke….n satu lagi….sbb FB fafau kene blocked…tatau nape…Eh sape Hamzah Ian???borenggg…korank tatau eh….Hamzah Ian ni aderlah seorang blogger yg mmg best d best kelakar giler bacer blog dier….xde lgsg entry perasan dlm pos die….dan yg plg penting die menang I phone ke Ipod ntah…(huaahaha, nmpk sgt fafau jeles sbb xpat mende tu)ekeke….kalo korunk nk tau lebey lanjut, sile scroll bloglist fafau tu, akan tersembullah satu blog yang di namakan TIMANG TINGGI-TINGGI eh2, TERBANG TINGGI-TINGGI LA BRO…heehe….

korunk nk tau x, utk contest fafau tu hadiah2 nyer ape???taraaaaa;

1st PRIZE:

PB221543

  • Shawl
  • ladybird ~**

2nd PRICE:

PB221519

  • shawl
  • ladybird~**

utk special prize nti biar Aideal yg btau=)hee…aideal, cepatla bg details yer=)

Jeles x???jeles x???hehe

11 comments:

*luv Syahnia* said...

wahh best nya dpt shawl ;)

apakan daya..
jth k tgn org lain..hehe

yana d'zone said...

WOW WOW,suka suka!!!

Aideal Fitri said...

Kepala patung tu diorang dapat sekali ke,haha XD.Dah dah bagi ;)

syufaa said...

ngeee..cantek2! :D

yana d'zone said...

yang,jwb tag kat blog i ye =)

shininghepiness=) said...

ain dear::: huhu....tulah syg.....insyaAllah, lepas ni akk wat contest lagi tapi kali ni akk nk bg dress plok....hehe...br rmi nk join kan....hehe

shininghepiness=) said...

yana dear:: see....i ikut ckp 1st winner tau....bg mandat utk piley prize lg...hehe

shininghepiness=) said...

mr aideal....::woooo...dear encik, kepala patung tu LE punyer...limited edition...hehe

shininghepiness=) said...

syufaaa::: shawl cantik utn si cantek manis=)

shininghepiness=) said...

yana: oke dear....nanti i jwb=)

teddyuna said...

wah!!!!!! bestnye.. ehee.. npe la una lmbt .. btw una ni tityuna nafiz kt facebook tu tau..
n btw hamzah ian tu mnang bb torch..;)