Followers

Search my Blog

Tuesday, November 23, 2010

LADYBIRD SANA SINI~CONTEST result!!!

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

YOSHHH!!!penat bangat.....sorry yer syg2....tadi i br jer balik dr IPPM.....then pergi hantar quotation ke kolej2 utk tender syarikat mama RNH SINAR enterprise....kenapa RNH sebab Rosli Norhaizan Haron(nm atuk fafau belah mama n ayah aderlah samer yer)...hehe...semalam xsempat nk updat blog sebab melayan customer di page AISHAH KHAIRANI, hantar brg, pos brg customer n mcm2 lagila....byr saman...hehehe

ok uols....fafau nak umumkan pemenang utk LADYBIRD SANA SINI CONTEST~~....okies sbb 3 org je join kan, (smpi hati korunk kan)haha....so fafau nak bg hadiah pada ketiga2 contestants tu.....untuk special prize::::org yg pertama menyahut seruan contest fafau aderlah MR AIDEAL FITRI=), n 1st prize goes to MISS YANA YUNA n 2nd prize goes to MISS SYUFFAAA=)okeh, so fafau akan copy paste citer blog korunk n paparkan dekat blog fafau eh??tqq=)mereka2 yg menang sila comment di bawah utk menyatakan alamat, nama penuh, no tepon, n kepada encik special, saiz t-shirt anda di mahukan=)

14 comments:

yana d'zone said...

dear,i lap you so muchssss :)

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

lalink..jom amek award...heee..

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

lalink..jom amek award...heee..

shininghepiness=) said...

okies yayang=)

hamzah ian said...

gua masuk tapi tak antar pun.. sob2.. gua menang jugak la kan??

shininghepiness=) said...

bila??bro, tipu eh....hoho....lau msk nape xckp...sape msk die menang tau=)

*luv Syahnia* said...

kak..ain pun dah draf taw..
canteq punya answer..tp kan..tp..
still takde idea nak wat story about
ladybrd tu..cedeyyyy =(

keje pun mnimbun dear ngan com rosak
tup..tup dah tarikh tutup
sorryyy dear..
jgn majuk taw ;P

Aideal Fitri said...

Yeah,saya dapat tempat ketiga....eh kejap peserta ada tiga je....so last la ni haha,ada hadiah gak ke?Saiz t shirt L

Aideal Fitri said...
This comment has been removed by the author.
Aideal Fitri said...
This comment has been removed by the author.
syufaa said...

waa..maceh! hee..ta besh la cite kite..jgn ltak kt belog awakkk.. :">

syufaa said...

awak2..yang detail2 tu kite bagi dkt email awak la..haa.. :)
nak email awak..

shininghepiness=) said...

okies my dear...amek email fafau ni eh....aideal, fafau tatau lg sm ada nak bg kamu t-shirt or bj melayu...hehe...tgh tgu abe piley kan....ekeke....semua details boleh hantar kt email fafau, firhalovebutterfly@gmail.com

syufaa said...

okay dah send! :)