Followers

Search my Blog

Thursday, December 24, 2009

betulke???

salam....fafau ni jrgler bukak tagged....haaa...sape xtau tagged tu hape?????keylasss,,,,i sbg t-cher nk btauzlazz...tagged ni, lebey kurang cm fs gakzla tp lebih menganjing lg ngn ramai yg add korg...so, lau setakat 200fwens lam tagged tuh dah beser dah...common seyh,,,kire lau nk glemer, korang mst achieve rate 600fwens ke atas...hehe...kire korg tahap, comel2 gitu....p/s jgn risau, fafau 300 fwens jerk...hehe...kire nk dekat2 comel lerrr...huhu...then, mst korg akn dpt berpuluh2 msg lau korg xonline lam 2-3 hari jerk(rs femes x???)...huhu
ni fafau nk citezz bkn pasal tagged, tp psl pniagaan yg berleluasa kt tagged nih....byklerzz fafau dpt lately nih...mcm2....tp at last, tnampak plok 1 mende nih...lebey kurang nuffnags gakz lerr...tp xyah nk advert.....free plok tuh...msk2 jerk da dpt rm1...kiress okies lerr....ntah, pendapat korg????fafau nk try mende ni betul ke x???korg tlg klik sini eh??




   

2 comments:

Mohd Hilmi said...

elloo

tes tes

DNA said...

ello balik!

aik! ini tempat testing ke?

kalau macam tu DNA pun nak test jugak la..

test.. test..:D