Followers

Search my Blog

Saturday, April 23, 2011

update hantaran~**door gift n lain2

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

baju pengantin~~ 7 MEI 2011, jumpa designer baju pengantin aku kat KL... yg ni wajib ingat sebab designer ni dari indon, so kalo lupe nak g fitting baju, kompem haku xjumpe die langsung pasni....will be settled by syed fahmi

Cadar bilik pengantin ~~ kak CT g beli kt bukit kayu hitam warna silver... tapi haku suh je kak CT p pilih yg cantik2

door gift ~~ muffin polka dot(my fav one)... yg ni haku g tempah kat kakngah haku jer....
frenz door gift ~~ biskut comel gilaaa(kompem korang xsampai hati nak makan) sbb aku tulis nama aku ngn laki aku kat ats tu n plg penting, decoration die giler cute=))p/s: limited giler... bek korang dtg awal n slm ngn haku jer..hehe
pihak lelaki door gift ~~ yg ni xsure, biskut comel tu kompem ader jgk n sapu tgn bentuk lolipop=))insyaAllah yg ni ader jgk=))

hantaran yg dah siap

Pihak laki bg pompuan
  1. HANDBEG N KASUT
  2. QURAN N TELEKUNG(AKU SUKE YG NI)
  3. KEK (LETAK ATAS DULANG N IKAT RIBEN JE N LETAK BUNGA AJE~borrow dulang kat tapah)
  4. bekas COKLAT
  5. bekas SIRIH JUNJUNG
SENARAI HANTARAN POMPUAN UNTUK LELAKI-TEMA~TIFFANY BLUE PINK

  1. KASUT(DONE)
  2. bekas KEK(MAKCU SUPPORT)
  3. bekas SIRIH JUNJUNG
semalam fa dah g Bidor n g beli brg2 n bunga dekat sana... kak CT yg bagi alamat die... ader dua kedai... kak CT kater, kedai apek tua, n kedai nyonya seksi... d result is KEDAI APEK TUA tu mmg murah giler... alas hantaran fa leh dpt lam RM1.50 sekeping kan... ekceli harga die RM 3... tapi uncle tu mmg baik la... tp mlg sekali sbb kedai nyonya seksi tu lg byk brg... so fa nk xnak terpaksa jugak beli dekat die....

bekas cincin dah beli n bekas tu fa akan letak dlm jambangan bunga ros sebab bekas cincin tu mmg macam bunga ros...hehe... cancel nak beli gelang sebab mas kahwin tu fa nak campur wat gelang... ekceli mas kahwin untuk negeri melaka mmg rm40 tapi ustaz a.k.a my abg sepupu ckp, itu aderlah minimum...so let say kalo hantaran RM10K, xkanla bg mas kawen rm40(die ckp)... bg la 10% dr hantaran...so kalo mcm tu, hantaran rm9k n mas kahwin rm1k... tapi xtau la kan...sebab ni hal org2 tua... malas nak campur...

n FYI, memang nampak je mcm kiteorg yg kahwen, tp sebenarnyer mcm parents yg kawen sbb they decide everything all...siusly mmg mcm tuh....


another progress??? oh yeah, backdrop bilik pengantin, langsir dh siap, tgl nak bubuh palmet ajer=))

3 comments:

yana d'zone said...

ish,kena datang awal ni sebab nak kena salam perantengg nak dpt biskut comel tu...

shininghepiness=) said...

hehe....ofcoz my dear...u lg kene dtg awal sbb nk buli u deco bilik pengantin=))

yana d'zone said...

hahaha...i seram la masuk bilik pengantin...kita bertemu d 'timezone' pintu bilik bole? hehehe