Followers

Search my Blog

Tuesday, April 27, 2010

aku BAHAGIA~~~~

aku bahagia kini...dgn KELUARGA, KEKASIH HATI N KAWAN2.....
tol x SYIDOT??huhu...haaaa...kembang2 syidot...huhuhu
thanx korunk...thanx coz being my fren....
FOR MY ENEMY??p/s aderla...xkan xder...
I LIVE MY LIFE TO D FULLEST W/OUT ALL OF U okeh???
terus terang aku katakan.....sejak aku ngn LALU a.k.a RESTO ni dah kurang aku bersedey n tension2.....sumer masalh smooth...jerkkk....xde yg berat lah...TAPI kekdg aku still gak wat POST yg xpuas HATI...ouh...smpi kat ctu jerk...xde lebey2...hehe
berNAFAS bersama SI RESTO ni buat FAFAU raser bahagia giler2 punyer ko...eceh...
yezza....die jrg skali singgung perasaan org...p/s dah mcm jawa dah aku ckp...
betul weh...ko nak hape???terus jah depan mata.....yer r....dulu time bercinta(skang bkn bcinta gak ke?)duo2 tgh belajar...so, duit pon tong2 ler...dah tentu dua2 pakai kete kan...
minyak omak kao.....byk...
nak2 lagi die nih mmg rapat ngn abg die, RENZO.....so, haku pon kene hayak ler blk jumpe abg die kenkdg kt TESCO ler, kenkdg kat BINTANG ler....hikut jerk...dah die xramai kawan....jenis xbanyak ckp....yg ader, tuler ABG die as kawan rapat dier...
pastu anak mak, anak ayah...dah balik, kene wat REPOT dulu...dgn haku2 skalik kene....hakhak...kang kejap2 ayah die call : NURUL(eceh, pglan manje DADDY in law aku), dah sampai mn??faizi bawak kete oke?....tu belum lagi mak mertua aku lak:NURUL"makan ler....kang bawak semua balik maktab...nih, amik ni bawak(1 umah segala die sumbat lam kete aku)....huhu
sambung balik........
c RESTO ni bg dier sumer okeh tapi 2 bende jerk DIE PANTANG....LAKI n AURAT...haaaa
asal haku xpakai kain due lapis jerk, n cm jarang2 mcm teh o ais jerk, kompem r, aku kene bebel punyerk...haahaha...kang lau kt FB kang, agak2 ader ayat jiwang mamat2 kasi kang, sume die tibai delete...haaaaako...eden dah cokap///
yg len, he's fine so much....time haku ader observation, die la yg xtido....time die ader observation, haku la yg tido awal...hehe...gittttuuuu...
yg len2 bykla meruntun jiwa haku yg cair kt dier nih....tp xleh btau...hehe...he's all mine keyh...hakhakhak....
n yg plg penting, lesung pipit dier...aku rs mcm nak kunyah2...geram ngko...
ko tgk?? gg arnab die yg kecik2 tuh?mn aku xrasa nak cubit2 dier...comel sgt

3 comments:

Gadis Ephysis said...

hahaha.. sonok bercerita pasal boifren..... semoga berkekalan la sehingga ke akhir hayat.. nanti kalau ade jamu nasi minyak jangan lupa jemput... aku suka bab2 makan free ni.. hahaha

shininghepiness=) said...

huhu...syg...dtg umah aku 13th jun ni...aku bertunang...hehe....ko ajak ida, elly n yg len2 tau....pki cecantik...ader sesi fotografi lg...hehe

Gadis Ephysis said...

jem.... ko tunang dulu dari aku... mane boleh... hahahahahahaha..... ok baek.. lgpon aku cuti time tu.. surely i will go.. bagi contact no ko